We have been hearing about a bar that has Flamenco shows every evening. Everything starts so late here that we finally decided to go. We knew the street, and walked back and forth late in the evening looking for any sign of any life. When we went by a lonely door without a sign, there was a long haired, stocky, well dressed man who looked like a mafia type guard standing in front of some kind of club that we could see through a crack in the door behind him. When we again reached the end of the street without seeing anything, Terry wanted to go back and ask the mafia gangster. Michele was scared to approach him. When we returned there was several young women entering, so a brave Terry pushed Michele through the door into a huge Renaissance renovated entrance room with ancient brick walls and a large, warm chimney at the end. The room beyond was the actual bar and was packed with gringos and locals. We found a small table right by the small stage and settled down with a pitcher of Sangria for the 11:30 show. The Flamenco was not top quality but the ambiance was loud and warm.
Nous avions depuis quelques temps entendu parler ce ce bar, ou on presente du flamenco tous les soirs. Nous avons decidé d'y aller, et connaissions la rue, mais l'avons longée quelques fois sans trouver le bon endroit. Dans la rue déserte, nous ne sommes passés que devant une seule porte sans enseigne, devant laquelle un homme aux cheveux longs habillé tout de noir nous paraissait comme un malfrat gardant un club privé. Comme nous n'avions rien trouvé d'autre, Terry a décidé de lui demander où était le bar. Il était plus brave que moi. En y retournant, l'homme n'y était plus, mais un groupe rentrait dans le club. Nous avons suivi, et nous sommes retrouvés dans un établissement au décor très joli, mode renaissance rénovée: une ancienne cuisine énorme aux murs de briques, avec au fond une très grande cheminée. C'était bondé de monde, mais nous avons trouvé une table juste à coté de la petite scène. Nous nous sommes régalés. Le flamenco n'était pas de la meilleure qualité et ne commencait qu'à 11:30, mais l'ambiance était super.
March 01, 2006
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment